Waarom kiezen voor Alles Kidz?

Alles Kidz bestaat uit een jong dynamisch team op kantoor en een groot aantal zeer betrokken gastouders.

We werken met drie bemiddelings medewerkers die bij de ouders en de gastouders regelmatig langskomen. Op kantoor is een vast gezicht die de telefoontjes beantwoord en mensen te woord kan staan.

Voor veel ouders is de juiste opvang van hun kindje natuurlijk het meest belangrijke om adequaat hun werk te kunnen doen. De gastouders die aangesloten zijn bij Alles Kidz zijn allemaal zeer betrokken bij de kinderen en hun ouders. In het kopje gastouders kunt u lezen wie deze gastouders zijn en wat zij zoal belangrijk vinden.

Overal in Drenthe hebben zich gastouders aangesloten en u kunt als ouder altijd een beroep doen op de ondersteuning van Alles Kidz.

De kracht van Alles Kidz is onder andere een jarenlange kennis en kunde in de kinderopvang. Tegenwoordig moeten ouders als zij een tegemoetkoming willen krijgen voor de gemaakte kosten een aanvraag doen voor een toeslag voor de kinderopvang. Alles Kidz heeft veel ervaring in het aanvragen en wijzigen van de toeslag. U krijgt deze ondersteuning gratis als klant van Alles Kidz.