Over Alles Kidz

Ons team op kantoor  bestaat uit:

  • Agnes Huizing;
  • Christina Roersma;
  • Monica Joldersma.

Met dit vaste team werken we al meer dan tien jaar vanuit het kantoor. Veel kennis en een gedegen ervaring om te koppelen tussen gastouders en ouders. We hebben allemaal jarenlange ervaring in zowel het werken met kinderen in de sector als met de algehele administratie. Dit is een onderdeel wat ook de laatste jaren steeds belangrijker is geworden. De wet kinderopvang stelt steeds meer eisen aan de kwaliteit van gastouders en gastouderbureaus.

We hebben een Convenant afgesloten met de belastingdienst waardoor alle gegevens elke maand worden uitgewisseld. Dit heeft voor klanten het voordeel dat de toeslagen gestort mogen worden bij ons bureau en alle administratie aanwezig is bij de belasting. Je kiest natuurlijk zelf als klant of je deze toeslag op je eigen rekening gestort wilt zien of bij ons.

We zijn volgens de GGD en de wet Kinderopvang een erkend gastouderbureau die voor zowel ouders als gastouders staat als een huis. Voor het inzien van de inspecties van hen kun je op de volgende link klikken: https://www.landelijkregisterkinderopvang.nl/pp/#/inzien/oko/gegevens/4c951698-b4e1-42bb-a71c-97996f61c2fc

We helpen ouders dus om een verantwoorde keuze te maken bij de opvang van de kinderen. Veiligheid, verzorging en vooral veel plezier hebben bij de gastouder staan voorop. Alles Kidz heeft een pedagogische visie waarin de gastouders geschoold zijn.

Gastouderopvang is dus een ideale oplossing voor ouders die het belangrijk vinden dat hun kind wordt opgevangen in een huiselijke en warme omgeving. De tijden dat kinderen opgevangen worden zijn erg flexibel, deze worden in onderling overleg geregeld.