Waarom kiezen voor Alles Kidz en Tarieven.

Je kunt je beter afvragen… waarom eigenlijk niet?

Gastouderopvang is de vorm van kinderopvang waar je kind(eren) de aandacht krijgen die ze verdienen en het is nog goedkoop ook! Alles Kidz zoekt daar waar nodig de juiste oppas voor je kind(eren). We kijken naar je eigen specifieke situatie om een gastouder te vinden die bij jou past. Elk kind is uniek en voor elke thuissituatie zoeken we de juiste oplossing.

Gastouderopvang is de opvang voor mensen die houden voor kleinschaligheid en direct contact met een en dezelfde persoon voor hun kindje. De opvang vindt plaats bij de gastouder thuis en je kindje krijgt daardoor het gevoel van een soort tweede thuis. Bij ziekte van de gastouder proberen we altijd vervanging te regelen.

Dit kan bij een andere gastouder in de buurt zijn of bij ons kinderdagverblijf Kei Kidz.

We hanteren een tarief voor de ouders van € 7,65 bruto per uur. Het hangt van je inkomen af hoeveel je per maand terug ontvangt van de belastingdienst. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je  € 0,45 cent per uur betaalt als ouder.

Bij handige informatie kun je de lijst downloaden met alle ouderlijke bijdragen per inkomenstabel. Afhankelijk van het aantal dagen dat je opvang nodig hebt betaal je een ouderlijke bijdrage. Het is belangrijk dat je deze ouderlijke bijdrage betaalt om recht te blijven houden op de toeslag van de belastingdienst. Voor mensen die dit niet doen vervallen alle rechten op de toeslag.

Onze medewerkers leggen je alles uit in een persoonlijk gesprek en zorgen voor een juiste afhandeling van alles.

Alles Kidz, vertrouwd en goed voor ouders en kinderen!