Afien Kanninga

Mijn naam is Afien Kanninga,  51 jaar en sinds oktober 2006 als gastouder werkzaam bij Alles Kidz. Voor die tijd was ik ook al oppas, alleen was ik toen niet bij een gastouderbureau aangesloten. In totaal ben ik al ruim 21 jaar gastouder.

Samen met mijn man, 2 volwassen zonen en onze 2 honden Nero  en Archie woon ik op de Dingspil 42 in Borger. We wonen op loop afstand van de scholen, zwembad en sportvelden dus ideaal  voor de kinderen die naar school gaan en  sporten. Het is voor mij ook geen bezwaar om kinderen uit de omliggende dorpen van school te halen.

Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Op het moment vang ik 12 kinderen op in de leeftijd van 2 t/m 11 jaar.

Ik wil de kinderen graag een thuissituatie bieden waar ze lekker kunnen spelen, knutselen  of even lekker voor de tv kunnen ontspannen. Vooral de kinderen die uit school komen, vinden het heerlijk om even niets te moeten. Het is heel belangrijk dat het kind zich thuis voelt en dat de ouders een goed gevoel hebben over de opvang. Daarom vind ik het contact met de ouders ook heel belangrijk.  Het werken met kinderen vind ik heel leuk, het is fascinerend om te zien hoe een kind zich ontwikkelt in zijn jonge leven en het is leuk om het kind daarin te begeleiden.

Dingspil 42
Borger
0599- 23 62 24