verschillende vormen van opvang

Pakket 1 (administratie via Alles Kidz):

Alles Kidz blijft het normale pakket in de dagdelen aanbieden. We noemen dit “pakket1”

In dit pakket neemt u dagdelen af. U betaalt zoals al eerder aangegeven een bruto uurtarief van € 5,50 per uur. Bij dit pakket handelt Alles Kidz de urenregistratie elke maand af. De gastouder vult de dagdelen lijsten in, met alle extra, minder of meer afgenomen dagdelen.

Alles Kidz verzorgt (desgewenst) de aanvragen en de wijzigingen naar de belastingdienst voor de klant.

De gelden van de belastingdienst kunnen nog steeds worden gestort bij Alles Kidz zodat u elke maand uw netto factuur ziet. De klant mag natuurlijk ook een bruto nota ontvangen als hij/ zij dit liever heeft. De begeleiding blijft kort gezegd eruit zien zoals hij nu is voor deze klanten.

Pakket 2 (administratie via de portal, Mijn Alles Kidz):

In dit pakket voert u samen met uw gastouder de uren in, in “mijn Alles Kidz”. U logt in via de website en krijgt een eigen inlogcode. Als u bent ingelogd kunt u uw afgenomen uren accorderen. Als door zowel de gastouder als de ouder akkoord is gegeven, worden deze uren aan het einde van de betreffende maand gefactureerd.

Daarnaast krijgt u elke maand vooraf een factuur voor bemiddelingskosten à € 50,00 per kind. De gastouder krijgt in dit pakket een hoger uurtarief. Alles Kidz adviseert € 4,50 voor de gastouder per uur.

In de portal dient u altijd zelf de aanvragen te doen, incasseren we bruto vooraf en dient u zelf de kinderopvangtoeslag te ontvangen op uw eigen rekeningnummer.

 

Mochten klanten over willen gaan naar pakket 2, dan dienen zij het huidige contract op te zeggen met inachtneming van 1 maand opzegtermijn.

Familieopvang pakket:

Speciaal voor opa’s en oma’s met een diploma welke voldoet, bieden we een familiepakket aan. Dit houdt in dat u met een leuk familievoordeel op uw kleinkinderen kan passen. Bel Alles Kidz (vrijblijvend) voor een offerte die we op maat maken.

Thuisopvang (opvang bij de ouders thuis)

Deze vorm van opvang heeft een specifieke berekening nodig. De gastouder mag niet meer dan drie dagen bij de ouders thuis opvang bieden. Afhankelijk van het aantal kinderen en het aantal uren opvang wordt er een berekening gemaakt.