Agneta Almoes-Woltjer

Ik ben Agneta Almoes-Woltjer, getrouwd met Chris en moeder van 2 lieve meiden Robine & Carlijn.

Inmiddels ben ik al meer dan 11 jaar gastouder en dat nog steeds met heel veel plezier.

Voordat ik zelf moeder werd werkte ik in een woonvorm als persoonlijk begeleider. Daar begeleidde ik kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking en\of niet aangeboren hersenletsel.

Dat heb ik jaren vol liefde gedaan, maar toen ik zelf moeder werd wilde ik wel heel graag minder en dichter bij huis gaan werken om niets te missen van mijn eigen dochters.

Dat dichter bij huis is zeker gelukt, minder werken niet...maar doordat ik elke dag thuis ben is dit een heel goed alternatief.

En ik heb hier tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad!

Wat een gezellige drukte altijd bij ons thuis.

Altijd reurigheid en een hele lieve groep kindjes waar we voor mogen zorgen.

De jongste is op dit moment 4 maanden en de oudste is 11 jaar.

Het is zo mooi om te zien hoe de kinderen van elkaar leren. Er wordt veel samen buiten gespeeld, in de zandbak, op de fietsjes, lekker klimmen en klauteren.

Het liefst zijn we dan ook zoveel mogelijk buiten.

En dat is ook het mooie van onze wijk. We wonen aan een doodlopende straat, er zijn 3 speeltuintjes en altijd veel kinderen in de buurt.

Én er wonen ook nog eens 2 collega gastouders, wat erg fijn is.

Zo is er altijd een achterwacht in de buurt en onze kinderen spelen altijd met elkaar in de straat. Een gezellige boel bij de zandbak.

Ik heb een bolderkar te beschikking waar we vaak  mee op pad gaan.

Sowieso gaan we er elke dag mee naar school om kindjes te brengen en te halen (Montessorischool). Gaan we naar de bakker, markt of natuurlijk naar de speeltuin.

Als we binnen blijven dan zijn we bijvoorbeeld met duplo aan het bouwen, klussen we aan het werkbankje, lezen we een verhaaltje, gaan we koken of bakken of zijn we aan het knutselen. Kortom, altijd genoeg te doen.

Op dit moment zit ik helemaal vol, maar mocht je toch eens vrijblijvend meer informatie willen? De koffie staat altijd klaar!

Een fijne dag!

Groeten Agneta

Dingspil 36 Borger

06 226281204