Goed nieuws voor ouders.. op naar 2016

Het afgelopen jaar waren de kosten iets hoger voor de ouders dan de jaren ervoor. Gelukkig heeft onze overheid besloten om per 01 januari 2016 zowel de inkomenstabellen te verhogen alsmede de vergoeding voor de uren met 5.8%. Voor een gemiddeld gezin met twee kinderen zal het dus in 2016 aanzienlijk goedkoper gaan worden. Het voordeel kan al snel oplopen met zo een € 50 per maand.

De voorlopige tabellen zijn bekend maar nog niet definitief. Zodra deze bekend zijn kunnen we een juiste berekening voor 2016 maken.

Alles Kidz zal een opmaat gemaakte offerte voor u maken.

Er komen waarschijnlijk verschillende pakketten welke u kan gaan afnemen. Dit ligt nog ter toetsing bij de oudercommissie.

Werken blijkt nog altijd voordelig met Alles Kidz. Als men dan ook nog bedenkt dat er een kwalitatief goede opvang achter schuil gaat kun je haast niet anders dan denken dat het zo duur nog niet is.

Voor het jaar 2015 bereken we naar een uurtarief van € 5,62.

Van deze bruto kosten krijgt u een kinderopvang toeslag van de belastingdienst. Deze storten zij maandelijks vooraf. Dat betekent dat u de toeslag van bijvoorbeeld de maand februari in januari ontvangt.

Voor een berekening wat voor de netto kosten zijn als ouder maken wij graag een berekening.

Hieronder vindt u de lijst met inkomens die de belasting hanteert in 2015. Aan de hand van uw inkomen kunt u in de lijst meelezen wat de netto kosten voor uw kind(eren) zijn bij Alles Kidz.

2015 inkomsten tabel